mittandraliv

Mittandraliv

Min drömsemester med barnen!

Det som jag minns mest ifrån min barndom var alla somrar då jag och mina syskon  åkte till min farmor och farfar. De hade en vit folkvagn som vi åkte i och som var vanligt på den tiden. Så här såg huset ut som vi sov i (taget i senare år) och där jag själv hade en egen del av huset som var min med kakelspis i. På baksidan hade jag en egen liten plätt där smultronen växte .

Idag har jag två barn hemma min son på snart 8 år och min andra son på 18 år, i närheten bor även min dotter på 23 år och mitt barnbarn på snart 7 år . Vi reser ofta tillsammans på olika resor och en drömsemester vi haft länge är att åka till Legoland allihopa med Stena Line. Vi har gjort ett antal försök under tidigare år att komma hit, vi var t.o.m och åkte med bilen på halva Sjaelland och så blev det ett sådant oväder med regn som öste och öste ner, och det blev översvämningar precis överallt.Vi var dygn sura och fick vända om hemåt mot Sverige med gråtande chockande barn. Det var inte något vidare kul.

Vilken är din drömsemester med din familj?

Kommentera gärna detta inlägg, för om jag har turen att vinna en plats på Bloggbussen goes bilsemesterhar  just du chansen att få ett presentkort själv.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mittandraliv

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Sundberg

  Jag älskar att upptäcka nya länder. Tågluff vore nåt för mig och det skulle vara häftigt att ha med barnen och maken på denna resa. Få åka dit näsan pekar, besöka nya ställen, upptäcka nya saker. Det vore verkligen drömmen!

  1. mittandraliv
   mittandraliv

   Hej !
   Vi har inte åkt så mycket tåg tillsamans i vår familj .Efter sommarens krock med vår bil som blev kvaddad ,har vi investerat i ett Ford Galaxy 7 personer får plats .Så nu kan vi all i familjen få plats
   ingen behöver stanna hemma som förut .

 2. Nettan

  Jag har starka minnen sedan jag var liten. Jag växte upp med två äldre syskon. Jag hade alltid någon att leka med. Där jag växte upp fanns det olika färger på husen där av blev de kallade röd, vita och gula gårdarna. Jag minns alla äventyr efter jul då vi samlade alla utslängda julgranar som vi samlade och byggde kojor med. Sedan på natten, smög det alltid några barn från någon annan gård och tog våra granar. Vi lekte i snöborgar som vi byggde, som vi hade snöbollskrig i. Runt 80 talet var lek ute en viktig del av leken. ( så vad gör dagens barn och ungdomar när de leker/ umgås?

  Leken är så viktig i alla barns liv!,,,!

  1. mittandraliv
   mittandraliv

   Hej!
   Ja jag minns också allt detta ,och vara dag jobbar jag och vistas denna gamla miljö .En del ser ut som förut andra saker inte .

stats